Ontdek onze (ont)zorgdiensten

van klusjesdienst tot boodschappenhulp

Alle zorg zonder zorgen

Bij Orpea kun je genieten van een zorgeloos leven. Je stelt jouw zorgpakket namelijk helemaal samen zoals je dat zelf wenst. Zo ontfermt ons team zich over alles waar jij hulp bij nodig hebt of geen zin meer in hebt. Een helpende hand, enkel als jij dat nodig vindt. 

Hieronder geven we je graag inzicht in welke diensten je zoal mag verwachten bij Orpea:

beeld-restaurant-1.jpg

Heerlijk (en gezond) tafelen in het restaurant 

Geniet van dagverse maaltijden in een aangenaam kader. Van een verkwikkend ontbijt tot een pannenkoek met de kleinkinderen of een overheerlijk diner. Onze keukenteams staan altijd paraat om jou een heerlijke en gevarieerde maaltijd voor te schotelen.

Uiteraard houden we ook rekening met verschillende diëten en intoleranties.

beeld-zwembad.jpg

Plan jouw fitness- of bewegingssessies in of geniet van het zwembad

Verschillende van onze residenties beschikken over een eigen fitness- en wellnessruimte en/of zwembad. Daar komt je perfect tot rust.

Bovendien stellen onze trainers en kinesitherapeuten graag een evenwichtig bewegingsschema op volgens je persoonlijke doelen. Wij begeleiden je dan ook graag bij jouw revalidatie. 

beeld-boodschappendienst-1.jpg

Doe een beroep op onze boodschappenservice en broodbesteldienst 

Jij kiest uiteraard of je zelf kookt of geniet van ons restaurant, maar dat betekent niet dat we laten zeulen met boodschappen als je moeilijker te been bent!

Ons team gaat graag met je mee om je boodschappen te doen, of je geeft hen gewoon het lijstje door. Wij zorgen dat jouw koelkast altijd gevuld is. Je weet namelijk nooit wanneer vrienden of familie op bezoek komen!

beeld-adminstratieveondersteuning-1.jpg

Krijg volledige administratieve ondersteuning van onze woonassistent 

Het leven kan ingewikkeld zijn. Heb je geen zin in papierwerk of raak je niet wijs uit de ingewikkelde digitale systemen om van alles en nog wat aan te vragen? Geen nood! Onze woonassistent volgt alle administratie rond jouw verblijf, verhuis of facturatie van dienstenleveranciers op. Je hoeft je nergens nog zorgen om te maken!

beeld-strijk-1.jpg

Strijk-, was- en poetsdienst 

Gaat de dagelijkse was en plas niet meer zo eenvoudig als vroeger? Jouw woonassistent regelt graag hulp bij jouw huishouden. Ons team helpt je dan ook graag met de strijk en bij het poetsen.

Daarnaast kan je ook bij hen terecht voor onder meer vervoer, thuishulp en -verpleging of andere medische vragen.

beeld-verwen.jpg

Laat je verwennen

Niets is ons teveel bij Orpea: het genot van onze residenten is onze enige zorg. Zo beschikken veel van onze residenties ook over een eigen kapperszaak, wellness, bar en zoveel meer. Overal word je bediend en geholpen met een glimlach. 

Moet je even ontspannen? Dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres! 

beeld-activiteit-1.jpg

Vind vertier en ontspanning in onze residenties of op uitstap 

Onze residenties hebben verschillende polyvalente ruimtes waar je dagelijks andere bewoners, vrienden of familie ontmoet en samen een heerlijke pint of koffie drinkt. Je kan er bovendien deelnemen aan een activiteit of evenement van ons animatieteam.

Daarnaast organiseren we vaak groepsactiviteiten of -uitstappen. Verveling? Dat kennen we niet bij Orpea!

beeld-residences-klusjes.jpg

Onderhoud je woning zelf of vraag hulp van onze klusdienst 

Net als thuis kan er op jouw appartement bij Orpea steeds wel een klusje op je takenlijstje staan. Een lamp vervangen, kaders ophangen, een lekkende kraan... Onze klusjesdienst helpt je graag!

Ook bij die wekelijkse grondige poetsbeurt van je flat, het verschonen en wassen van je bad- en bedlinnen, de vuilnisbak legen: je kunt met ons een plan op maat uitwerken.

Heb je vragen? Aarzel niet ons geheel vrijblijvend te contacteren via ons formulier

Neem zeker ook eens onze pagina met veelgestelde vragen (en hun antwoorden) door, via deze link. Vind je daar geen antwoord op jouw vraag? Aarzel dan niet ons te contacteren via het formulier hieronder.

verhalen

Verhalen met een hart, vanuit het hart

Guy en Héléne genieten van hun terras in Het Dorp

Guy en Helene verhuisden naar een appartement in Het Dorp

“De grootste troef is de rust. Ons mooiste moment is het aperitiefmoment. Wij genieten elke dag van ons aperitief en bij mooi weer zitten we gezellig op ons terras.”

Lees dit verhaal

Interesse in een leven zonder zorgen met alle zorg bij de hand?