Zoek een assistentiewoning bij Orpea

Aan de kust, in bruisende steden en landelijke gemeenten.

Stijlvol (ont)zorgen kan overal, ook voor een korte periode

20 residenties en evenveel unieke locaties. Bij Orpea vindt iedereen zijn of haar ding. Of je nu houdt van landelijke rust, een frisse zeebries of de gezellige drukte van het stadscentrum: wij hebben een assistentiewoning op maat van jouw wensen.

Uitwaaien aan de kust

Niets zo gezond als de verfrissende zeelucht. Voor velen is onze kust een plek om tot rust te komen en te genieten. Genieten van een wandeling door de branding, met de voeten in het water, of gezellig kuieren langs de terrasjes en winkeltjes op de dijk. Of leef je uit op het strand, samen met de kleinkinderen.

Lees meer

Rust in landelijk West-Vlaanderen

Hou jij ook zo van de uitgestrektheid van het platteland? Maak je graag wandel- of fietstochten door de weidse velden vol grazende koeien? De zwaluwen om je heen. Heb je het totaal niet voor de drukte van de stad, maar geniet je van de rust? Dan is een assistentiewoning op het platteland ongetwijfeld jouw ding.

Lees meer

Brussel en haar groene rand

Brussel is én blijft een bruisende stad. Wie houdt van het gezellige gejoel van mensen, van boetiekjes en terrasjes komt graag in onze hoofdstad. Wil je alles dichtbij, maar toch ook genieten van het groen? Dan is een assistentiewoning in de Brusselse rand het perfecte compromis!

Lees meer

Fietsen en wandelen

Je houdt van de fiets of kan niet zonder je dagelijkse wandeling en geniet graag buiten van de natuur? Ook dan hebben we de perfectie assistentiewoningen voor jou. In Brugge is residentie Ventoux op het lijf geschreven van sportievelingen die graag op de fiets kruipen. Het Dorp in Houtalen-Helchteren bevindt zich dan weer vlakbij het prachtige natuurdomein van Nationaal Park Hoge Kempen.

Lees meer

Vlakbij alles in een bruisende stad

Je geniet van beweging rond je. Het stadsleven geeft je energie, inspiratie en veel mogelijkheden tot sociaal contact. Jouw ideale (tijdelijke) assistentiewoning ligt dan ook in het hart van een van onze prachtige steden.