Kies voor een emeis assistentiewoning

Het comfort en de veiligheid van een assistentiewoning

We ontvangen je met open armen

Een emeis assistentiewoning is een plek waar je van het leven kan genieten, en mobiel en autonoom kan verblijven in een comfortabele en veilige omgeving. Je weet vooraf precies wat er inbegrepen is in je dagprijs. Daarnaast kan je, in alle vrijheid en flexibiliteit, kiezen voor extra diensten zoals bijvoorbeeld maaltijdformules.

De voordelen van een emeis assistentiewoning

Autonoom leven en toch toegang tot diensten op maat

Vraag hulp ... wanneer je die nodig hebt

Autonomie is één van de basisprincipes van een assistentiewoning. Maar dat wil niet zeggen dat je aan je lot wordt overgelaten. Je beschikt over heel wat diensten op maat waaruit je kan kiezen.

Boodschappendiensten, thuishulp, huishoudhulp, leveringen van maaltijden... Onze diensten zijn aangepast aan jouw behoeften. 

Ruime appartementen die je persoonlijk kan inrichten

Een assistentiewoning wordt jouw hoofdverblijfplaats en moet dus volledig voldoen aan jouw wensen. Je kan je eigen meubelen meebrengen en het appartement volledig naar wens inrichten.

Heb je een huisdier? Dan is die metgezel van harte welkom.

Leef in een gemeenschap

Ontmoet andere bewoners in de gemeenschappelijke delen of schrijf je in voor één van de vele activiteiten die de residentie organiseert. Denk maar aan uitstappen, groepswandelingen, optredens: onze diensten zijn erop gericht dat jij een verrijkende en leuke dag beleeft.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

Administratieve ondersteuning

Enthousiaste klusjesdienst

Parking en fietsenstalling met laadpunten

Oproepsysteem en hulp

Bibliotheek

verhalen

Verhalen met een hart, vanuit het hart

Interesse of meer informatie nodig?