Assistentiewoningen in historisch centrum

Hier leef je echt als een prins

Residentie Prinsenhof ligt te midden van een groene oase en bevindt zich op een boogscheut van het historisch centrum van Brugge en het AZ Sint-Jan. De residentie biedt 65 hoogstaande assistentiewoningen met een schitterend uitzicht. Er zijn ook nog tien assistentiewoningen geïntegreerd in het woonzorgcentrum.

Contactgegevens

Adres: Gebroeders Marreyt straat 52 - 8000 BRUGGE
Tel.: +32 50 32 91 00
E-MAIL prinsenhof@orpea.net

Wat vind je bij Prinsenhof?

Prinsenhof is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Genieten op je privéterras

Je woning is licht en ruim en is uitgerust met alle mogelijke comfort om je het leven te vergemakkelijken. Een belangrijk extraatje is dat iedereen een eigen terras heeft.

Op verkenning in de stad

Toeristen komen van heinde en verre om Brugge die Scone te ontdekken. Jij vertrekt gewoon te voet of met de fiets vanaf je voordeur.

Kwalitatief restaurant

De chefs van residentie Prinsenhof gaan dagelijks aan de slag met verse ingrediënten om de bewoners een gezonde, afwisselende maaltijd voor te schotelen. Wil je liever in een andere omgeving aan tafel ? Het staat je uiteraard vrij om in een van de vele Brugse restaurants te reserveren.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Prinsenhof?

Je woont luxueus, rustig en veilig in een van de mooiste steden ter wereld. Heb je wat meer zorg nodig, bijvoorbeeld tijdens een revalidatie? Dan kan je ook terecht in ons WZC.

Meer over ons woonzorgcentrum

De troeven van Prinsenhof

In residentie Prinsenhof geniet je alle comfort in een ruim appartement waar je vrijheid en zelfstandigheid gerespecteerd worden.

  • appartementen met privéterras
  • ruime, lichtrijke leefruimten
  • sfeervol bewonersrestaurant
  • mooie tuin met wandelpaden
  • veilige fietsenstalling
  • hotelservice en andere dienstenpakketten op aanvraag

Een brede waaier aan extra diensten

Onze assistentiewoningen zijn volwaardige appartementen met alle privacy van een eigen woning, maar met een uitgebreid aanbod van diensten en zorgverlening. De bewoner van een assistentiewoning heeft altijd volledige keuzevrijheid zonder enige verplichting om diensten af te nemen. De woonassistent van Prinsenhof helpt je graag met een op maat uitgewerkt ondersteuningsplan. Je kunt onder andere een beroep doen op thuishulp, verpleging, kinesitherapie, strijk-, was- en poetsdiensten, vervoer of hulp met je persoonlijke administratie.

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea