Assistentiewoningen in gezellige dorpskern

Genieten van je (g)oude(n) dag

Residentie Pitthem ligt in de dorpskern van Pittem, een rustig gelegen en gemakkelijk te bereiken gemeente in West-Vlaanderen. De 25 gloednieuwe (geopend in november 2020) appartementen zijn verbonden met het gelijknamige woonzorgcentrum.

Contactgegevens

Adres: Muizebeekstraat 5 - 8740 PITTEM
Tel.: +32 51 35 77 00
E-MAIL pitthem@orpea.net

Wat vind je bij Pitthem?

Pitthem is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Gezelligheid op het terras

Je woning heeft een ingerichte keuken, een woonkamer, een of twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een berging. De mooie tuin en het gemeenschappelijke terras zorgen ervoor dat je buiten kunt zitten als je daar zin in hebt.

Op verkenning in het dorp

Op 50 meter van de residentie vind je de winkelstraat van Pittem, waar zich ook een aantal gezellige restaurantjes bevinden. Op een wandeling of fietstocht ontdek je vast een hoop bezienswaardigheden.

Volwaardig restaurant

Residentie Pitthem heeft een eigen keuken en biedt dezelfde diensten als een hotel. Alle gerechten worden met zorg bereid door onze chef-kok en zijn team, op basis van gezonde, gevarieerde recepten.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Pitthem?

Je woont hier zelfstandig en op je eigen ritme, met de zorg en diensten die je aanvraagt naargelang je behoeften. Heb je een (tijdelijk) grotere behoefte aan zorg? Bijvoorbeeld tijdens een revalidatie? Dan kan je bovendien ook terecht in ons woonzorgcentrum. 

Meer over ons woonzorgcentrum

De troeven van Pitthem

In residentie Pitthem geniet je alle comfort in een ruim appartement waar je vrijheid en zelfstandigheid gerespecteerd worden.

  • splinternieuwe appartementen
  • modern, lichtrijk gebouw
  • gastronomisch restaurant
  • gezellige bar
  • ruim, aangenaam terras
  • hulpverlening volgens wens

Een brede waaier aan extra diensten

Onze assistentiewoningen zijn volwaardige appartementen met alle privacy van een eigen woning, maar met een uitgebreid aanbod van diensten en zorgverlening. De bewoner van een assistentiewoning heeft altijd volledige keuzevrijheid zonder enige verplichting om diensten af te nemen. De woonassistent van Pitthem helpt je graag met een op maat uitgewerkt ondersteuningsplan. Je kunt onder andere een beroep doen op thuishulp, verpleging, kinesitherapie, strijk-, was- en poetsdiensten, vervoer of hulp met je persoonlijke administratie.

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea