Assistentiewoningen op boogscheut van Gent

Warm nest in Scheldegemeente

Residentie Panhuys Park ligt in een rustige buurt in Destelbergen, op slechts tien minuten van Gent met de wagen en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Deze stijlvolle residentie biedt 32 ruime assistentiewoningen in een mooie, groene omgeving.

Contactgegevens

Adres: Panhuisstraat 5 – 7 - 9070 DESTELBERGEN
Tel.: +32 9 372 06 00
E-MAIL panhuyspark@orpea.net

Wat vind je bij Panhuys Park?

Panhuys Park is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Natuurtochtje of stadsbezoek

Vanuit je thuis te midden van het groen vertrek je op wandeling of fietstocht langs de schilderachtige Schelde. Of je neemt de bus naar Gent voor een cultureel uitstapje of een bezoek aan de winkelstraten.

Restaurant met meerwaarde

De chefs van Panhuys Park zetten elke dag hun beste beentje voor. Ons restaurant serveert lekkere, evenwichtige maaltijden met verse producten. We kunnen daarbij ook rekening houden met je specifieke wensen of voedingsvoorschriften.

Evenementen naar keuze

Voor elk wat wils, is ons motto. Je kunt meedoen met de feesten die we organiseren of samen met ons je eigen evenement plannen. We blijven ook graag in contact met de buurt en nemen deel aan activiteiten van de gemeente of van lokale verenigingen.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Panhuys Park?

Een rustige omgeving in de buurt van een grote stad is een droom voor iedere actieve senior. Bovendien kunt u ook bij ons terecht wanneer u een (tijdelijk) grotere zorgbehoefte heeft. Wij bieden namelijk ook een woonzorgcentrum aan. Meer daarover via onderstaande link. 

Meer over ons WZC

De troeven van Panhuys Park

In Panhuys Park geniet je alle comfort in een woning op maat waar je vrijheid en zelfstandigheid gerespecteerd worden.

  • moderne, ruime appartementen
  • lichtrijke gebouwen
  • sfeervol restaurant
  • boodschappendienst en broodbesteldienst
  • groene omgeving nabij Gent
  • veilige fietsenstalling

Een brede waaier aan extra diensten

Onze assistentiewoningen zijn volwaardige appartementen met alle privacy van een eigen woning, maar met een uitgebreid aanbod van diensten en zorgverlening. De bewoner van een assistentiewoning heeft altijd volledige keuzevrijheid zonder enige verplichting om diensten af te nemen. De woonassistent van Panhuys Park helpt je graag met een op maat uitgewerkt ondersteuningsplan. Je kunt onder andere een beroep doen op thuishulp, verpleging, kinesitherapie, strijk-, was- en poetsdiensten, vervoer of hulp met je persoonlijke administratie.

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea