Assistentiewoningen in rustige badplaats

Iedere dag genieten van de gezonde zeelucht

De assistentiewoningen Mercator liggen in een rustige, nieuwe buurt van Mariakerke-Bad, op twee kilometer van het centrum van Oostende. De 43 ruime woongelegenheden van de residentie zijn uitgerust met alle mogelijke faciliteiten.

Contactgegevens

Adres: Josef Boelsstraat 12 - 8400 OOSTENDE
Tel.: +32 59 34 15 01
E-MAIL mercator@orpea.net

Wat vind je bij Mercator?

Mercator is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Op een zucht van de zeedijk

In je woning in Mercator geniet je van de rust maar ben je toch overal dichtbij. Je maakt een wandeling op de zeedijk of een fietstocht als je er zin in hebt. Kun je de geneugten van een grote stad niet missen? Dan trek je gewoon een middagje naar het bruisende Oostende.

Onze chef kookt voor jou

De chefs van residentie Mercator staan dagelijks paraat om je smaakpapillen te prikkelen. Ons restaurant staat garant voor lekkere maaltijden met verse producten. We kunnen daarbij ook rekening houden met je specifieke wensen of voedingsvoorschriften.

Ontspanning voor lichaam en geest

In onze polyvalente ruimtes kun je samen met je buren genieten van een heerlijke kop koffie of een frisse pint, een partijtje snookeren of meedoen met de activiteiten die we organiseren.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Mercator?

Als je van gezonde zeelucht houdt, zul je je hier onmiddellijk thuis voelen. Bovendien kan je ook bij ons terecht wanneer je een (tijdelijk) grotere zorgbehoefte hebt. Wij bieden namelijk ook een WZC-afdeling. Ontdek er alles over via onderstaande link. 

Meer over ons WZC

De troeven van Mercator

De assistentiewoningen van Mercator zijn licht en ruim. Je geniet er van veiligheid en comfort terwijl je zelfstandigheid gerespecteerd wordt.

  • lichtrijke appartementen
  • uitstekend bewonersrestaurant
  • fitnesszaal
  • wekelijkse boodschappendienst
  • poetsdienst en klusjesdienst
  • op een boogscheut van de kust

Een brede waaier aan extra diensten

Onze assistentiewoningen zijn volwaardige appartementen met alle privacy van een eigen woning, maar met een uitgebreid aanbod van diensten en zorgverlening. De bewoner van een assistentiewoning heeft altijd volledige keuzevrijheid zonder enige verplichting om diensten af te nemen. De woonassistent van Mercator helpt je graag met een op maat uitgewerkt ondersteuningsplan. Je kunt onder andere een beroep doen op thuishulp, verpleging, kinesitherapie, strijk-, was- en poetsdiensten, vervoer of hulp met je persoonlijke administratie.

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea