Assistentiewoningen in hartje Brussel

Beter dan een hotel

Domaine Churchill Senior Resort ligt in Ukkel, op vijftig meter van het Ter Kamerenbos. De residentie telt 71 assistentiewoningen in een uitzonderlijke groene omgeving. Het domein is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een grote ondergrondse parkeerruimte.

Contactgegevens

Adres: Avenue Winston Churchill 253a - 1180 UCCLE
Tel.: +32 2 348 19 00
E-MAIL domaine.churchill@orpea.net

Wat vind je bij Domaine Churchill?

Domaine Churchill is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Alle comfort is aanwezig

De gemeubelde appartementen en suites, voor koppels of alleenstaanden, hebben allemaal een permanent oproepsysteem, een telefoon en een tv. Je beschikt ook over een privébadkamer en een volledig uitgeruste kitchenette met koelkast en oven. 

Luxueus restaurant en aparte ontbijtzaal

Ons restaurant is gerenoveerd in 2018. Onze chef biedt een kaart met seizoensgebonden menu's en een suggestiekaart met keuze uit vijf voorgerechten, vijf hoofdgerechten en vijf desserts. Elke ochtend serveren we een ontbijtbuffet in de aparte ontbijtzaal.

Iedere dag gevarieerde activiteiten

Iedere dag biedt onze animatrice individuele of collectieve activiteiten aan die aangepast zijn aan een ouder publiek maar tegelijk heel gevarieerd. Iedereen is vrij om eraan deel te nemen volgens zijn eigen smaak.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Domaine Churchill?

Je woont er vlak bij de winkelstraten en het mooiste bos van Brussel.

De troeven van Le Domaine Churchill

De klemtoon van ons concept ligt op zelfstandigheid en keuzevrijheid, waardoor onze bewoners hun vertrouwde levensstijl verder kunnen zetten.

  • lichtrijke leefruimten
  • verzorgd interieur
  • verfijnde maaltijden
  • hoogwaardige hoteldiensten
  • hulpverlening volgens wens
  • mogelijkheid tot proefverblijf

Een brede waaier aan extra diensten

Onze assistentiewoningen zijn volwaardige appartementen met alle privacy van een eigen woning, maar met een uitgebreid aanbod van diensten en zorgverlening. De bewoner van een assistentiewoning heeft altijd volledige keuzevrijheid zonder enige verplichting om diensten af te nemen. Het team van Le Domaine Churchill helpt je graag met een op maat uitgewerkt ondersteuningsplan. Je kunt onder andere een beroep doen op thuishulp, verpleging, kinesitherapie, strijk-, was- en poetsdiensten, vervoer of hulp met je persoonlijke administratie.

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea