Assistentiewoningen te midden van een prachtig natuurgebied

Residentie Hardoy is een geraffineerde residentie met een hart voor de natuur. Het team installeerde een eigen vogelvoederplaats zodat de residentie kunnen genieten van het veelvuldige bezoek van vogels.

Contactgegevens

Adres: Eekhoutstraat 9 - 8850 ARDOOIE
Tel.: +32 51 59 18 00
E-MAIL hardoy@orpea.net

Wat vind je bij Hardoy?

Hardoy is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Uitstekend bewonersrestaurant

We bevinden ons hier in het hart van de West-Vlaamse groenteteeltregio. De worteltjes zijn hier dan ook net iets knapperiger en de erwtjes net iets rijker aan smaak.

Drukke sportkalender

Ardooie is een echte wielergemeente. Elk jaar komt er een rit aan van de BinckBank Tour, wordt het Kampioenschap van Vlaanderen er gereden en wordt er een kermiscross in het veldrijden beslecht.

Boodschappendienst en broodbesteldienst

Dankzij de broodbesteldienst haal je elke dag, of wanneer je dat wilt, vers brood van de lokale bakker. Altijd net iets smakelijker. Er loopt ook een boodschappendienst samen met de plaatselijke supermarkt.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor residentie Hardoy?

In je assistentiewoning van residentie Hardoy regisseer je zelf de dagindeling. Onze woonassistent staat altijd voor je klaar en luistert naar je wensen. Heb je bovendien een (tijdelijk) grotere zorgbehoefte (bijvoorbeeld tijdens het revalideren na een operatie), dan kunt u ook terecht in ons WZC. 

Meer over ons WZC

De troeven van Hardoy

Bewoners kunnen hier hun woongelegenheid op maat kiezen en daarbij genieten van alle faciliteiten van de residentie in een stijlvol kader, op wandelafstand van de dorpskern van Ardooie.

  • boodschappendienst in samenwerking met plaatselijke supermarkt
  • toegangscontrole met camera aan voordeur
  • permanentie, ook bij afwezigheid van de woonassistent
  • assistentie bij al je administratie
  • parkeergarage
  • oplaadpunten voor elektrische fietsen

Richt je nest aan zee in naar eigen wens

Residentie Hardoy telt 72 assistentiewoningen vlakbij het centrum van Ardooie. De oppervlakte van een type 1 assistentiewoning met 1 slaapkamer beslaat 54 m², terwijl een type 2 assistentiewoning twee slaapkamers heeft op 88 m². Kijk er niet van op als je overdag eens de bewoners en het personeel ziet dansen op een radiohit als Jerusalema: we haalden de lokale pers met onze opvoering in de zomer van 2020. Neurie gewoon vrolijk mee!

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea