Assistentiewoningen op een oude brouwerijsite

Altijd leven in de brouwerij!

Residentie De Bottelarij ligt in het rustige dorpscentrum van Kortemark, in West-Vlaanderen. De assistentiewoningen bevinden zich op de site van de vroegere brouwerij Louaege, waarvan enkel nog de schoorsteen overblijft. 

Contactgegevens

Adres: Brouwersplein 4 - 8610 Kortemark
Tel.: +32 51 47 04 01
E-MAIL debottelarij@orpea.net

Wat vind je bij De Bottelarij?

De Bottelarij is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Gezellig mensen ontvangen

Familie en vrienden ontvangen in Residentie De Bottelarij kan makkelijk in je flat, maar ook in de brasserie. In de buurt vind je verschillende leuke eetgelegenheden. 

Culinair genieten met aangepaste maaltijden

Residentie De Bottelarij heeft een eigen brasserie waar de Chef-kok de met zorg bereide gerechten serveert. Lekkerbekken die een koffie met gebak of een ijsje lusten, kunnen hier ook terecht. 

Vertoeven in een rustige omgeving

Kortemark is landelijk gelegen wat het ideaal maakt voor een wandeling doorheen de velden. Daarnaast is De Bottelarij centraal gelegen in het dorp waardoor ook de winkels op wandelafstand van de residentie liggen. 

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor De Bottelarij? 

Wonen op een unieke site in een landelijke omgeving waar toch alles in de buurt is. Bovendien bieden wij ook een woonzorgcentrum aan voor mensen met een grotere zorgbehoefte. Daarover lees je meer via onderstaande link. 

Meer over ons WZC

De troeven van De Bottelarij 

Ervaren directeur Els Defauw omringt zich met een professioneel zorgteam dat altijd voldoende tijd neemt voor je wanneer je dit nodig hebt. Samen met jou stelt ze een assistentie-pakket samen op basis van jouw behoeften. 

  • Vlakblij de bibliotheek en culturele dienst van Kortemark 
  • Levendige buurt 
  • Ruime, fraai ingerichte flats 
  • Verfijnde keuken 
  • Uitstappen mogelijk in de buurt.  

De Liefde van de bewoners gaat door de maag 

Residentie De Bottelarij telt 30 assistentieflats. Comfortabele flats waar bewoners zich al snel thuis voelen. Een hartelijk team van verzorgende staat klaar om zorg te bieden waar nodig. Verder is het hier gelukzalig genieten zoals Gerard doet: ‘Het eten is hier fantastisch. Hoewel de keuken soms rekening moet houden met specifieke dieetwensen is het steeds culinair genieten. Als ik zin heb om zelf te koken kan dit ook perfect in de flat”. 

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea