Assistentiewoningen aan een idyllisch meer

Een actief leven in de sportoase van Knokke-Heist

De nieuwe woonomgeving Duinenwater in Knokke-Heist is een oase van groen waar je in een van de 20 assistentiewoningen kunt genieten van de rust van het meer en de polderbossen.

Contactgegevens

Adres: Gilbert Decockstraat 1 - 8301 KNOKKE HEIST
Tel.: +32 50 44 34 00
E-MAIL belleepoque@orpea.net

Wat vind je bij Belle Epoque?

Belle Epoque is voor iedereen die hulp kan gebruiken

Wellnessruimte en binnenzwembad

Zwemmen is een geschikte sport voor ouderen. Het helpt om mobiel te blijven, houdt de bloeddruk laag en versterkt de spieren en gewrichten. Een wellness-sessie maakt het plaatje compleet.

Knokke-Heist is een knooppunt voor fietsroutes

Bij Toerisme Knokke-Heist vind je verschillende fietskaarten met gedetailleerde routes om het Knokse hinterland te verkennen. Ook de 9 kilometer dijk is een fietspad dat zijn gelijke niet kent.

Ontspanning voor lichaam en geest

In de polyvalente ruimtes kun je genieten van een heerlijke kop koffie of frisse pint, wegdromen bij een nostalgische film of iedereen onder tafel spelen bij het snooker.

Mogelijke andere diensten bij onze centra zijn o.a.*

enthousiaste klusjesdienst

administratieve ondersteuning

fietsenstalling met laadpunten

oproepsysteem en hulp

bibliotheek

Waarom kiezen voor Belle Epoque?

Belle Epoque ligt op een boogscheut van de zee in het mondaine Knokke-Heist, op wandelafstand van de Lippenslaan en het station. Een garantie voor een verblijf in luxe. Ook wie een grotere (tijdelijke) zorgbehoefte heeft, kan hier perfect terecht. Wij bieden namelijk ook een WZC aan. Ontdek het via onderstaande link. 

Meer over ons WZC

De troeven van Belle Epoque

De nieuwe residentiële buurt Duinenwater wordt weleens de sportoase van Knokke-Heist genoemd. Hier kun je volop bewegen.

  • hoteldiensten van hoog niveau
  • uitstekende keuken
  • verzorgde, geraffineerde interieurinrichting
  • wekelijks vervoer met shuttle naar de markt op woensdag
  • boodschappendienst in samenwerking met plaatselijke supermarkt
  • oplaadpunten voor elektrische fiets of rolwagen

Breng beweging in je nieuwe leven

Wandelen langs het strand, fietsen in de Knokse polders, een duik in het binnenzwembad. Het is niet alleen luxueus vertoeven in het mondaine Knokke, je verblijft hier ook in de sportoase van de stad. Na een actieve dag is het heerlijk thuiskomen in je assistentiewoning type 1 met 1 slaapkamer van 46-47 m² of type 2 met 2 slaapkamers van 56-58 m². Je kunt zelf nog de finishing touch geven aan de inrichting. Regisseer zelf je dagindeling, doe een beroep op ons team waar nodig en geniet verder alle vrijheid.

Contacteer ons

Informatie of rondleiding aanvragen bij Orpea