Rust in landelijk West-Vlaanderen

Voor veel mensen is er niets aangenamer dan het platteland. Het is een bron van rust, te midden van de natuur. Weidse velden, uitgestrekte zichten en vooral stilte en rust. Voor zij die niet houden van het drukke stadsleven, biedt Orpea een aantal prachtige residenties aan op het West-Vlaamse platteland. We stellen ze hieronder graag aan je voor.

Pitthem in het pittoreske Pittem

In Pittem ontvangen we je graag in de spiksplinternieuwe appartementen van residentie Pitthem. Deze assistentiewoningen zijn gelegen in het centrum van deze prachtige landelijke en rustige gemeente, op wandelafstand van winkels en terrasjes.    

Meer over Pitthem

Hardoy in het groene Ardooie

Meer zin in een locatie te midden van de natuur? Dan is Hardoy meer jouw ding. Deze residentie in Ardooie bevindt zich te midden het groen en toch op slechts enkele minuutjes wandelen van het centrum. Zo heb je het beste van beide werelden. Deze moderne residentie biedt bovendien een eigen zwembad en fitness ruimte.  

Meer over Hardoy

De Bottelarij in het rustieke Kortemark

Tot slot: de Bottelarij in Kortemark. Nog zo’n recente residentie in het hartje van West-Vlaanderen. Deze appartementen bevinden zich op de site van een voormalige brouwerij, vlak in het mooie centrum en op wandelafstand van Domein Krekemeersen.

Meer over de Bottelarij

Assistentiewoningen op het platteland

Het platteland, zeker dat van West-Vlaanderen, staat voor een andere manier van leven. Niet zo opgejaagd als dat in de grootstad. Alles gaat z’n gangetje, net als de grazende koeien. Kleine dorpjes, vriendelijke mensen en rust. Velen dromen er dan ook van hier van hun pensioen te genieten. Dankzij Orpea kan dat bovendien met het nodige comfort en dat terwijl jij altijd de baas blijft. Jij beslist wat je doet en laat. Onze woonassistenten bieden je enkel zorg en hulp aan wanneer je die vraagt.

Bij Orpea kies jij van welke diensten je gebruik wil maken. Wij bieden onder meer een restaurant en maaltijdendienst aan, organiseren activiteiten en uitstappen, hebben een eigen kapsalon, fitness of zwembad, helpen je met de boodschappen en zoveel meer. Heb je hier geen nood aan? Even goede vrienden! Ook voor kinesitherapie en andere medische zorgen staan wij altijd paraat. Je hebt zorg 24/24 en 7/7 bij de hand, al hopen we dat je die nooit nodig zal hebben.

Neem vrijblijvend contact op

Orpea assistentiewoningen: tijdelijk of permanent.

Waar het bij Orpea om draait: jij bent de baas. Jij bent altijd vrij om te doen en laten wat je wil, om gebruik te maken van de diensten die jij nodig hebt. Bovendien kies je bij ons even makkelijk voor een tijdelijk verblijf als voor een permanent verblijf. Wil je eens ‘proefdraaien’ en zien of zo’n assistentiewoning wel is wat je voor ogen hebt? Kom het dan gerust een uitproberen. Wij bieden speciaal bemeubelde appartementen aan, zodat je er meteen kan intrekken. 

Wil je op adem komen na een medische ingreep, genieten van een korte vakantie of net jouw mantelzorger een paar weken rust gunnen? Ook dan kan je bij Orpea terecht. Al vanaf een periode van 14 dagen kun je bij ons terecht. Wij staan steeds paraat om je te begeleiden met de administratie, of met medische zorgen.

 

Wil je meer informatie over één van deze assistentiewoningen, de prijs of de voorwaarden? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend: 

verhalen

Verhalen met een hart, vanuit het hart

Guy en Héléne genieten van hun terras in Het Dorp

Guy en Helene verhuisden naar een appartement in Het Dorp

“De grootste troef is de rust. Ons mooiste moment is het aperitiefmoment. Wij genieten elke dag van ons aperitief en bij mooi weer zitten we gezellig op ons terras.”

Lees dit verhaal