Assistentiewoningen aan de Belgische kust

Van Knokke tot De Haan

Uitwaaien aan de kust

Onze Belgische kust is absoluut niet de langste, maar biedt wel voor elk wat wils. De zeelucht is er kerngezond en geeft je bakken energie om te wandelen door onze duinen, op de dijk of door de vele winkelstraten. Toch nood aan een extra boost vitamine C? Geniet dan van het zonnetje op één van de vele terrassen of op het strand, al dan niet samen met de kleinkinderen.

Assistentiewoningen aan zee

De zee spreekt voor veel mensen - jong én oud - nog steeds enorm tot de verbeelding. Voor hen is er geen mooiere manier om te genieten van de zogenaamde ‘Oude Dag’ dan aan onze kust. Dankzij Orpea kan je dat in alle luxe en vrijheid. Onze assistentiewoningen zijn voorzien van alle comfort, terwijl onze zorgassistenten je zoveel mogelijk ontzorgen.

Bij ons kies je zelf van welke diensten je gebruikmaakt. Je bent volledig vrij om te doen en laten wat je zelf wil. Toch staat onder andere dit voor je klaar:

  • boodschappendienst,
  • restaurant,
  • kapsalon,
  • georganiseerde activiteiten en uitstappen,
  • kinesietherapie en andere medische begeleiding.
  • Zorg heb je altijd bij de hand, 24 op 24, voor het geval je die nodig zou hebben. Ook al hopen we dat niemand hier ooit beroep op hoeft te doen.

(lees verder onder de foto's)

Orpea assistentiewoningen aan zee: luxe en vrijheid. Tijdelijk of permanent.

Orpea is niet zomaar een aanbieder van assistentiewoningen aan zee. Bij ons staat jouw vrijheid steeds centraal. Wij werken niet met een standaard pakket, maar met diensten op maat van onze bewoners. Wij bieden alles aan op vlak van begeleiding (administratief, huishoudelijk, medisch) en zorg, maar het is steeds aan jou om te beslissen waar je gebruik van wenst te maken.

Waar we wel steeds alles aan doen, is garanderen dat iedereen zijn joviale en sociale zelf kan zijn, dat je geniet van je verblijf én de omgeving. Zo’n verblijf hoeft bovendien niet permanent te zijn. Wij hebben residenten die even komen uitblazen of net komen testen of zo’n assistentiewoning wel iets voor hen is. Herstel je van een operatie, wil je jouw mantelzorger even tot rust laten komen of heb je zin in een vakantie aan zee? Een tijdelijk verblijf kan bij Orpea al vanaf 14 dagen. Net daarom bieden we ook bemeubelde assistentiewoningen aan. Zo kan je er meteen intrekken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontdek de Orpea residenties aan de Belgische kust

Heb je wel oren naar zo’n verblijf aan de kust? Ontdek dan snel onze residenties meer in detail hieronder. Wij hebben voor elk wat wils: in Knokke geniet u van de grandeur van deze parel aan onze kust in residenties Belle Epoque of Beau de l’Air. Eerder op zoek naar de rust van de prachtige duinen? Dan is Zilverduin in De Haan meer jouw ding. Deze schitterende residentie bevindt zich vlakbij het strand en op een steenworp van de unieke Duinbossen.

Voel je meer voor de Koningin der badsteden, Oostende? Deze stad oefent op zovelen een onverklaarbare aantrekkingskracht en biedt met residentie Mercator een prachtige locatie vlakbij het stadscentrum, het Domein van Raversijde en onze polders. Je vindt er residentie Mercator, waar je makkelijk tot rust komt. Wil je toch iets verder het binnenland in? Dan is Brugge de perfecte uitvalsbasis. Residentie Ventoux is perfect voor wie er graag op uittrekt met de fiets, terwijl Prinsenhof net ten noorden van de stad de perfecte link is tussen de zee en het Venetië van het Noorden.

Belle Epoque, Knokke

Knokke staat synoniem voor klasse en grandeur. Deze parel aan onze kust huist twee van onze meest stijlvolle residenties, waaronder Belle Epoque. Hier geniet je in alle rust van wat de wijk Duinenwater te bieden heeft: het groen van de polderbossen en kilometers fiets- en wandelplezier. In één van onze twintig prachtige appartementen kom je ongetwijfeld tot rust! 

Meer over Belle Epoque

Beau de l'Air, Knokke

Nog zo'n stijlvolle residentie in Knokke is Beau de L'Air, vlakbij de zeedijk. Hier vind je 55 modern ingerichte appartementen, elk met een eigen terras, vlakbij het centrum van de stad. Hier geniet je in het zwembad, ga je een praatje slaan met vrienden op het zonnige terras of kom je tot rust in de wellness. 

Meer over Beau de l'Air

Mercator, Oostende

Oostende wordt ook wel eens "de Koningin der Badsteden" genoemd. En met reden! Deze prachtige, bruisende stad biedt voor iedereen wat wils. Van het prachtig ruime strand, tot de gezellige drukte van de winkelstraten of de geschiedenis van domein Raversyde. Hier vind je bovendien de zeer gezellige residentie Mercator. In één van de 43 moderne en ruim ingerichte appartementen geniet je ongetwijfeld van de zilte zeelucht. 

Meer over Mercator

Golf By Zilverduin, De Haan

Wie het over de kust heeft, heeft het natuurlijk ook over de duinen. In De Haan huisvesten die iets speciaals: duinbossen! Vlakbij dit prachtige park bevindt zich residentie Golf By Zilverduin, een recent complex met prachtige lichtrijke assistentiewoningen, sommigen met zicht op zee! 

Meer over Golf By Zilverduin

Ventoux, Brugge

Wil je wat meer landinwaarts? Dan is Brugge de perfecte uitvalsbasis voor tripjes naar onze kust. Een paar minuutjes uit het stadscentrum van het Venetië van het Noorden vind je Ventoux, een paradijs voor wie houdt van wandelen en fietsen. 

Meer over Ventoux

Prinsenhof, Brugge

In Brugge vind je ook Prinsenhof, een ruim en lichtrijke residentie die maar liefst 65 moderne woningen vestigt. Hier, op een boogsheut van het historische centrum van Brugge, geniet je van de rust in de ruime tuin, een geweldige keuken en een familiale sfeer.

Meer over Prinsenhof

Wil je meer informatie over één van deze assistentiewoningen, de prijs of de voorwaarden? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend: 

 

verhalen

Verhalen met een hart, vanuit het hart

Guy en Héléne genieten van hun terras in Het Dorp

Guy en Helene verhuisden naar een appartement in Het Dorp

“De grootste troef is de rust. Ons mooiste moment is het aperitiefmoment. Wij genieten elke dag van ons aperitief en bij mooi weer zitten we gezellig op ons terras.”

Lees dit verhaal

Interesse en meer informatie nodig?